13 خاصیت مهم هندوانه | تغذیه سالم

آکایران :13 خاصیت مهم هندوانه

یکی از میوه هایی که در روزای گرم تابستونی بسیار خوشمزه بوده و از اون به عنوان یه نوشیدنی خنک استفاده می کنیم ،هندوانه س.این میوه فایده های درمانی فوق العاده ای داره که شاید با بعضی از اونا تا کنون آشنا نشده باشین.

هندوانه میوه ای شیرین و آبداره که نه فقط باعث رفع تشنگی در هوای گرم تابستون می شه بلکه اثرات بسیار به درد بخور دیگری هم داره که واسه ما نا شناخته س.هندوانه منبع طبیعی از بهترین آنتی اکسیدانا بوده که طبیعت جفت و جور کرده. آنتی اکسیدانایی مثل ویتامین C و A که از ما در برابر بیماریا مراقبت می کنن. با مصرف هندوانه خطر کم آب شدن بدن هم کاهش می یابد.

بنا : خواص مهمی که کارشناسان تغذیه واسه هندوانه برشمردن به صورت زیره:

1.  پیشگیری از سرطان مخصوصا سرطان پروستات به دلیل این که دارای مواد آنتی اکسیدان به خصوص لیکوبن به عنوان دشمن سلولای سرطانی و عامل تقویت استخون و پیشگیری از پوکی استخون است.

واسه حفظ درصد بالای آنتی اکسیدان هندوانه باید اونو در دمای اتاق نگهداری کرد.

2.  هندوانه پر از ویتامین سی است، که بخش دفاعی بدن و فعالیت ذهن رو تقویت کرده و باعث می شه فرد به مریضی گرفتار نشه که به خاطر همین محصولی مهم واسه کودکانه، هم اینکه به دلیل دارا بودن ویتامین "ای" واسه سلامتی چشم خیلی خوبه.

3.  هندوانه به دلیل داشتن آنتی اکسیدان و هم اینکه ویتامین سی، واسه حفظ سرحالی پوست و پیشگیری از چین و چروک خوبه.

4.  پژوهشای انجام شده حاکیست که آب هندوانه به درمان تشنج و درد عضلات به وجود اومده به وسیله تمرینای سخت ورزشی کمک کرده و اون عده از ورزشکار که قبل از تمرین ورزشی نیم لیتر آب هندوانه خورده ان کمتر در عضلات احساس تشنج کردن و تعداد ضربات قلب اونا کم شده.

5. باعث بهتر شدن کارکرد قلب، رگ و کاهش فشار خون می شه، هم اینکه پوست هندوانه دارای ماده سیترولینه که کارکرد رگا رو بهتر کرده، فشار خون رو کاهش داده و مانع از جمع شدن چربی در بدن می شه.

هندوانه قرمزمنبع قوی از آنتی اکسیدان کاروتنه که لیکوپن نامیده می شه. این آنتی اکسیدانا در بدن حرکت کرده و رادیکالای آزاد رو خنثی می کنن. رادیکالای آزاد موادی در بدن هستن که می تونن آسیب زیادی به ما وارد کنن. این مواد می تونن کلسترول رو اکسید کرده و باعث شه که به دیواره رگای خونی چسبیده و موجب کلفت تر شدن اون شه و این عمل می تونه منتهی به سکته قلبی شه. لیکوپن که رنگ قرمز قشنگتر رو به هندوانه میده به کاهش خطر سرطان پروستات هم کمک می کنه

6. مایعات لازم واسه بدن مخصوصا در فصل تابستون رو تأمین کرده، ادرار آور طبیعی بوده و به پاک شدن کلیه کمک می کنه.

7. دارای طعمی بسیار خوشمزه مخصوصا در گرمای تابستون است.

8. هندوانه خاصیت خنک کنندگی خاصی داره و به شکل خیلی عجیبی پر از سیترولین بوده که آمینو اسیدیه که بدنمون واسه ساخت یه آمینواسید دیگه، آرژنین، که در چرخه اوره واسه نابود کردن آمونیاک استفاده می شه، مصرف می کنه.

9. آنتی اکسیدانا به کاهش شدت آسم کمک می کنن. هم اینکه خطر سرطان روده، آسم، مریضی قلبی، آرتروز هماتوئید و سرطان پروستات رو کم می کنه.

10. هندوانه منبع خوبی از تیامین، پتاسیم و منیزیمه که از بدن در برابر بیماریای مختلفی مراقبت می کنن.

11. هندوانه بدون چربیه اما به تولید انرژی کمک می کنه. در برابر نابودی ماکولا هم محافظ خوبی حساب می شه.

وقتی گرمای تابستون ما رو به تشنگی میندازه، خوردن هندوانه یه راه بسیار سالم و مطمئن واسه جانشین شدن نوشابه های انرژی زاست. از اونجا که مقدار آب زیادی داره، آب موردنیاز بدن ما رو تأمین می کنه و هیچی تو یه روز گرم تابستونی بهتر از خوردن یه تیکه هندوانه دلچسب و آب دار نیس!

12. هندوانه پر از خواص ویتامین C و A هستش و این معنیش اینه که خوردن 2 تا 3 تیکه از هندوانه در روز می تونه واسه پوست شما یه معجزه حساب شه. دیگه خاصیت خوردن مرتب این میوه اینه که زخم و آسیبای پوست رو سریع تر درمان می کنه چون که دارای آمینو اسیده.

13.خواص به درد بخور در خوردن مرتب هندوانه واسه کسائی که دچار مریضی سنگ کلیه بوده و یا کسائی که بیشتر مریض می شن خیلی زیاده. به دلیل اون که هندوانه شامل مقدار زیادی آبه، به سختی تمایل به ایجاد سنگ کلیه داره. 

این مطلب به درد بخور بود ؟

13 خاصیت مهم هندوانه

5/5

60

منبع : افکارنیوز-/ف

منبع :

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *