12 ویژگی یک رستوران خوب | تغذیه سالم

12 ویژگی یه رستوران خوب

رستورانی که غذایش به شما می چسبد

رستورانایی که آشپزخانه و بخش سرو غذاشون میشه دیدشون و مشتری می تونه تموم کارایی که واسه جفت و جور غذا اجرا می شه ببینه، واسه انتخاب مناسب تر هستن.

 

یکی از تفریحامون ایرونیا غذا خوردن بیرون از منزله. خیلی از خونواده ها با در نظر گرفتن درآمدشون به سراغ رستورانای گران و ارزون قیمت می رن و ساعتی رو در کنار عزیزانشون می گذرونن. غافل از اینکه باید واسه انتخاب یه رستوران، به نکته های بسیاری به غیر از داشتن غذاهای خوشمزه توجه کرد. این ویژگیا، همون موضوعیه که ما می خوایم در این مطلب به اونا بپردازیم و 12 مورد از مهم ترین هاشون رو براتون بازگو کنیم.

 

توجه به اصول بهداشتی

رعایت اصول بهداشتی در کارکنان یه رستوران باید اونقدر مشخص باشه که مشتریان با یه بار اومدن به اونجا از این موضوع باخبر شن. داشتن کلاه و دستکش و البته لباسای یکدست، تمیز و با رنگ روشن و پاک کردن سریع میز غذایی که قبل از این مشتری دیگری ازش استفاده کرده، نکته های اولیه ای هستن که باید به اونا دقت کرد.

 

آشپزخانه قابل رویت

رستورانایی که آشپزخانه و بخش سرو غذاشون میشه دیدشون و مشتری می تونه تموم کارایی که واسه جفت و جور غذا اجرا می شه ببینه، واسه انتخاب مناسب تر هستن چون در این صورت کارکنان رستوران باید به نکته های بهداشتی و اصول حرفه ای آشپزی و سرو، بیشتر از قبل توجه کنن.

 

کارکنان مۆدب و جوابگو

مناسب بودن سر و وضع کارکنان و جوابگو بودن اونا در برابر مشتری از ویژگیای یه رستوران خوبه. اونا باید با کمال ادب و احترام به درخواستای مشتری جواب بدن و به شکایتای احتمالی اونا رسیدگی کنن. رعایت این نکته ها، ابتدایی ترین موارد در کار مشتری مداری در رستوران هاست.

و با همون بطری و نی سرو شن چون به کار گیری لیوان و پارچ احتمال انتقال آلودگی رو بالا می بره

جفت و جور پرسای غذایی به اندازه

یه رستوران خوب در مصرف مواد غذایی زیاده روی نمی کنه و این ویژگی خود رو به عنوان یه صفت خاص به مشتری می شناساند. تموم پرسای سرو شده در رستوران باید به اندازه یه فرد عادی باشه و در بشقاب با بهترین تزیینات در اختیار مشتری قرار گیرد طوری که هم سیر شه و هم احساس پری نکنه.

 

داشتن سیستم تهویه مناسب

سیستم تهویه یه رستوران خیلی با اهمیته چون وگرنه بوی شکلای جور واجور غذاها در سالن غذاخوری پخش می شه و باعث ناراحتی مشتری می شه.

 

داشتن فضای مناسب

محیط یه رستوران نباید اونقدر کوچیک باشه که میزها بیشتر از اندازه به هم نزدیک قرار بگیرن چون در این صورت مشتریان احساس ناامنی می کنن و نمی تونن با آرامش و راحتی غذاشون رو بخورن.

 

حضور مسوول رستوران در کنار مشتریان

حضور مسوول رستوران در جایی که مشتریان به خوردن غذا می پردازن و پرس وجو از اونا درباره اینکه کیفیت و کمیت غذا مورد پسندشونه یا نه، نشونه اون هستش که رستوران به مشتریانش اهمیت میده و همیشه به دنبال بهتر شدنه. وجود فرمای نظرخواهی هم می تونه نشونه ای از همین اهمیت قائل شدن واسه مشتری باشه.

 

داشتن میزهای شیشه ای

از اونجا که سطوح پلاستیکی آلودگیا رو به خود جذب می کنن، تو یه رستوران مناسب باید میزهای شیشه ای وجود داشته باشه تا خیلی راحت تمیز شن. هم اینکه، و با همون بطری و نی سرو شن چون به کار گیری لیوان و پارچ احتمال انتقال آلودگی رو بالا می بره.

 

رعایت تناسب در میان غذاها

بیشتر غذاهای موجود در منوی رستورانا، غذاهای سرخ شده، چیپسی یا بسیار چرب هستن. در حالی که تو یه رستوران خوب هنگام جفت و جور منو باید تناسبی میان غذاهای گریل، سرخ شده، کبابی یا پخته در نظر گرفته شده باشه. این کار نشون میده رستوران به سلامت مشتریانش توجه داره. اینو هم به این موضوع دقت لازم رو به عمل بیارین، اگه غذای جدیدی در منوی غذایی قرار داده شده که به نظر می رسه مشتری اونو نمی شناسه، بهتره یا مواد اولیه اون جلوی اسمش ذکر شن یا سفارش گیرنده رستوران با داشتن اطلاعات کافی، این غذا رو به مشتری معرفی کنه.

 

داشتن بشقابای محاسبه شده

خیلی از رستورانا از صفت «دوبل» واسه بعضی از غذاهایشان استفاده می کنن که این کار به غیر از اضافه گرفتن پروتئین و کربوهیدرات فایده دیگری نداره.

سیستم تهویه یه رستوران خیلی با اهمیته چون وگرنه بوی شکلای جور واجور غذاها در سالن غذاخوری پخش می شه و باعث ناراحتی مشتری می شه

یه بشقاب مناسب، بشقابیه که 50 درصد اون از سبزیا، 25 درصد از مواد پروتئینی و 25 درصد دیگه از غلات تشکیل شده باشه.

 

داشتن نور کافی و شلوغ نبودن

داشتن نور کافی و شلوغ نبودن رستوران از دیگر ویژگیای یه رستوران خوبه که مسوولان اون باید به این نکته ها دقت داشته باشن.

 

سرو غذاهای سالم و مغذی

در منوی غذای یه رستوران دوستدار سلامت، غذاهایی خوشمزه و سالم دیده میشه مثلاً با در هم آمیختن مواد غذایی با کیفیت و مغذی، غذاهایی جفت و جور می کنن که مشتری تا حالا اونا رو امتحان نکرده باشه اما با مصرف اونا مشتری همیشگی رستوران شه. واسه این منظور داشتن یه آشپز خلاق و با تجربه و آگاه از ظرایف تغذیه ای خیلی با اهمیته.


منبع : tebyan.net

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *